Societat

Més de 36 hores esperant a Pisa

Un centenar de passatgers de la companyia Clickair esperen des d'ahir a l'aeroport de Pisa (Itàlia) el vol que els ha de portar a Barcelona. Segons han informat fonts de la companyia, l'avió no va poder sortir ahir per culpa del mal temps, i avui, tampoc ho ha pogut fer perquè s'ha detectat una roda punxada. Els passatgers, però, critiquen la falta d'informació i d'explicacions rebudes per la companyia i dubten que el mal temps sigui la causa de la cancel·lació del seu vol.

Els problemes van començar ahir quan el vol que feia la ruta Barcelona-Pisa va haver de ser desviat a la ciutat italiana de Gènova perquè l'aeroport de Pisa va tancar a causa del mal temps. Així, es va anul·lar el vol de tornada a Barcelona i els passatgers que esperen des d'ahir dubten que la boira que hi havia ahir a Pisa fos la causa de l'anul·lació, perquè asseguren que altres companyies si que es van enlairar.

Avui, un altre vol que connecta Barcelona-Pisa, i que hagués pogut tornar els passatgers a la capital catalana, s'ha enlairat a l'hora prevista, però en aterrar a Pisa i realitzar-se les inspeccions habituals, els tècnics han detectat que una de les rodes estava punxada. Així, s'ha hagut de tornar a cancel·lar el vol de tornada cap a Barcelona fins que es pugui canviar la roda. No se sap quan de temps es tardarà a solventar aquest problema tècnic perquè l'aeroport de Pisa no té recanvis de rodes per un Airbus 320.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Itàlia

Evacuades més de 300 persones d’un ferri per un incendi

Barcelona

Balanç dels primers 20 dies de gestió directa de l’aigua potable

VIDRERES
Salut

L’Arnau de Vilanova tindrà unes noves consultes externes de 19.000 m²

Lleida
MEDI AMBIENT

Pagesos catalans protesten a Madrid per la gestió de la presència del llop

Madrid
Revifa el projecte de la variant de Vilafant i també es reactiva l’oposició

Revifa el projecte de la variant de Vilafant i també es reactiva l’oposició

VILAFANT
societat

La copa Amèrica escalfa motors per a la inauguració

Barcelona
Salut

Barcelona activa l’alerta per nits tòrrides per atendre les persones vulnerables

Barcelona
recerca

Relacionen la forma corporal obesa en persones altes amb més risc de càncer colorectal

girona

Activen la sirena d’emergències de l’església de Sant Esteve per recuperar-ne la història

OLOT