Societat

Què és el canvi climàtic en un joc virtual

El Fons Mundial per a la Naturalesa (WWF) ha presentat una nova pàgina web que ensenya als més petits, a través del joc, com salvar els óssos polars de l'amenaça que representa el canvi climàtic.

Aquest organisme oficial, amb seu a Gland (Suïssa), ha informat a través d'un comunicat que la pàgina (desenvolupada pel Programa de Rastreig d'Óssos Polars del WWF conjuntament amb l'empresa fotogràfica Cànon) està pensada per a nens de 7 a 11 anys. Es tracta d'un joc virtual on s'hi pot trobar dos ossets, Auro i Borea. Amb tots dos i a través del joc, els més petits aniran percebent els efectes dels canvis climàtics sobre el Planeta.

Aquest Programa de Rastreig va ser creat al 2002 pel WWF i per l'Institut Norueg Polar per seguir els moviments dels óssos a l'arxipèlag d'Svalbard, a l'Àrtic, perquè aquests animals són indicadors clau del canvi climàtic i del seu efecte en aquest territori. A causa de l'escalfament global, les grans masses de gel de l'Àrtic es van desfent, reduint cada vegada més l'hàbitat natural d'aquests animals.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.