Societat

Es restableix la circulació de la línia 4 del metro de Barcelona entre Ciutadella-Vila Olímpica i la Pau

Les obres per corregir aquest fenomen era una històrica demanda de les associacions veïnals del districte de Sant Martí

A les cinc d'aquest matí s'ha restablert la circulació de la línia 4 del metro de Barcelona entre les estacions de Ciutadella-Vila Olímpica i la Pau, tram que ha estat tallat per obres des del 26 de juny.

Aquests treballs han consistit a renovar les vies amb la finalitat d'evitar les filtracions d'aigua i, sobretot, les vibracions que provocaven el pas continu de trens en els blocs de pisos que hi havia al voltant d'aquest tram.

Precisament, les obres per corregir aquest fenomen era una històrica demanda de les associacions veïnals del districte de Sant Martí. Les vibracions s'originaven perquè aquest tram subterrani, de 2,4 quilòmetres de llargada i integrat per quatre estacions, es va construir a mitjans de la dècada dels setanta en uns terrenys la composició dels quals facilita la transmissió de moviments als edificis de la vora, cosa que molestava la gent que hi vivia.

Els treballs, el pressupost dels quals ha estat de 7,1 milions d'euros, també han significat la millora de les estacions situades en aquest tram. Durant el temps que no han circulat trens, ha funcionat un servei especial d'autobús que feia el mateix recorregut i horari que el metro.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.