Societat

Evacuen 100 passatgers del metro de València

El descarrilament d'un comboi talla la línia 3 entre Meliana i Almàssera

Un centenar de passatgers d'un comboi de la línia 3 del metro de València han estat evacuats després que el tren descarrilés en un pont situat entre les localitats de Meliana i Almàssera, sense que es produïssin ferits.

Segons han informat fonts de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, el fets han tingut lloc cap a les vuit del vespre d'aquest dimecres, poc després que un camió impactés contra el pont sobre el que passava el comboi.

Com a conseqüència de l'impacte s'ha trencat el suport de la plataforma de les vies, de tal manera que la distància entre els rails s'ha ampliat de manera sobtada, donant lloc al descarrilament. Segons l'entitat gestora del metro, cap dels ocupants ha resultat ferit, tot i que algun dels ocupants ha patit contusions.

No s'espera que es pugui restablir el servei en les  properes 48 hores, per la qual cosa s'ha habilitat un servei d'autobusos entre Almàssera i Meliana. Els trens circulen amb normalitat entre Rafelbunyol, punt final de la línia, i Meliana i també entre Almàssera i València.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.