Societat

Escàndol a l'Índia per uns preservatius vibradors

Els fabricants van introduir el dispositiu després de comprovar una caiguda dels condons tradicionals

Les autoritats de l'estat indi de Madhya han demanat al govern central la prohibició d'unes preservatius amb anell vibrador per les "severes conseqüències" que poden tenir en la societat.

Els preservatius, coneguts com a Crezendo i venuts a uns dos euros des de fa sis mesos en paquets de tres unitats, han provocat un gran escàndol, sobretot després de descobrir-se que es fabriquen "en una empresa del govern central", ha explicat el ministre de Benestar social de Madhya, Kailash Vijayvargiya.

El ministre ha demanat al primer ministre, Manmohan Singh, la convocatòria d'una reunió de tots els partits per prohibir la importació i venda de joguines sexuals a tota l'Índia.

"Els preservatius s'utilitzen per a la planificació familiar. Quan s'utilitzen per al plaer amb dispositius com vibradors, es converteixen en joguines sexuals", ha declarat Vijayvargiya. "La seva venda" ha afegit, "tindrà greus conseqüències per a la nostra societat".

Una gran demanda
Un dels distribuidor de Crezendo, Mukesh Gupta, ha negat que el producte sigui una joguina sexual, i el qualifica de "potenciador del plaer". El venedor ha afegit que n'hi ha una gran demanda.

L'empresa fabricant, Hindustan Latex, ha dit que no té cap intenció de retirar el seu producte, llançat després de comprovar la caiguda de vendes dels preservatius normals per "la falta de plaer".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona