Societat

Mattel retira 9 milions de joguines més per tenir pintura amb plom

L'empresa de joguines i la comissió nord-americana per a la Seguretat en el Consum han emès un comunicat conjunt

Mattel, el fabricant més gran del món de joguines, ha retirat avui del mercat 9 milions de joguines, moltes d'elles fabricades a la Xina, per contenir substàncies tòxiques com el plom en les seves pintures i un imant perillosos.

L'empresa de joguines i la comissió nord-americana per a la Seguretat en el Consum han emès un comunicat en el que indiquen que les joguines afectades són les nines Polly Pocket, l'imant Barbie Doll and Tanner, una de les figures d'acció de Batman i el cotxe dissenyat per la productora cinematogràfica Pixar per la seva pel·lícula infantil Cars.

Aquest és el segon cop en menys d'un mes que el gegant mundial de la fabricació de joguines ha de retirar per motius de seguretat algun dels seus productes fabricats a la Xina.

A Espanya
Mattel retirarà de les botigues espanyoles aproximadament 510.000 joguines defectuoses. Es tracta d'una mesura "únicament preventiva", ja que no s'ha detectat cap cas d'intoxicació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.