Societat

Més de mig milió de vehicles a la carretera per Sant Joan

El trànsit encara es pot veure més complicat després dels problemes que arrossega el servei de Rodalies Renfe

El Servei Català de Trànsit calcula que més de mig milió de vehicles es mobilitzaran a partir de les tres de la tarda, i fins demà al matí, a Catalunya. Coincidiran els desplaçaments típics d'un cap de setmana d'estiu, amb els trasllats per la revetlla de Sant Joan, i per això es preveu molta retenció a la xarxa viària catalana.

A més, el trànsit encara es pot veure més complicat després dels problemes que arrossega el servei de Rodalies Renfe, que ha hagut de tallar la circulació per les línies C2, de Barcelona a Vilanova-Sant Vicenç de Calders, i C10, a l'aeroport del Prat, després que aquest matí descarrilés un comboi Euromed al Prat de Llobregat.

Trànsit ha anunciat que habilitarà a partir d'aquest migdia carrils addicionals a les vies que es preveuen més conflictives, les que van cap a la costa, l'AP-7, la C-31, la C-32, la C-35 i la Nacional 340.

Diumenge, pitjor
Amb tot, el Servei Català de Trànsit preveu que la jornada més conflictiva sigui diumenge perquè, així com l'anada es pot fer més escalada, el retorn es pot acumular més la intensitat de vehicles, allargant l'operació tornada fins ben entrada la nit.

El dispositiu especial de Sant Joan comença entre les tres de la tarda i les deu de la nit d'avui i es mantindrà demà de les onze del matí a les tres de la tarda. L'operació tornada es durà a terme entre les sis de la tarda i la mitjanit de diumenge.

Control dels Mossos
Els Mossos mobilitzaran més de mil agents per les carreteres, amb la instal·lació de 280 punts de control de drogues i alcoholèmia. També es vigilarà especialment l'ús del casc i del cinturó, amb 174 punts de control, i la velocitat excessiva, amb 126 controls.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
INFRAESTRUCTURES

Acciona pagarà finalment els afectats per les esquerdes del túnel del Coll de Lilla

Montblanc

L’Ajuntament reobre l’espai d’esbarjo per a gossos de la Devesa

girona
societat

165 municipis comptaran amb oficines bancàries mòbils al setembre

girona
educació

Prop de 400 obres de millora i retirada d’amiant en escoles a l’estiu

barcelona
INFRAESTRUCTURES

El pantà de Guiamets connectarà amb el riu Ebre el maig del 2025

Guiamets
societat

Es rebaixa el nombre d’aturats al municipi en un centenar de persones

salt
URBANISME

La millora del parc de la Ciutadella costarà nou milions

Barcelona
urbanisme

Construiran 271 habitatges protegits més al Parc de l’Alba

Cerdanyola

Acrediten el Trueta per al tractament quirúrgic del càncer d’ovari avançat

GIRONA