Societat

Els conductors d'autobús que negocien podran suspendre la vaga sense consultar-ho a l'assemblea

L'assemblea dels conductors d'autobús que s'ha fet aquest dijous al Casinet d'Hostafrancs ha decidit permetre als negociadors la suspensió de la vaga prevista per als pròxims dijous en cas que a la reunió del demà amb l'empresa Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i el Departament de Treball s'assoleixi "algun acord" satisfactori per els treballadors.

Fins aquest dijous els conductors sempre havien manifestat que qualsevol decisió amb relació a una ampliació o reducció de la vaga s'havia de prendre en l'assemblea. Els 400 conductors que han assistit a l'assemblea, s'han dirigit després a la plaça Espanya, al davant de la fira Alimentària, on han tallat el trànsit durant un quart d'hora.

Tant TMB com els conductors han cedit aquesta setmana en dos dels punts que feien impossible un acord. L'empresa sempre havia manifestat que sense la fi de la vaga no negociaria, i ha acceptat participar en la reunió amb els treballadors convocada per el Departament de Treball per demà. Els conductors, per la seva banda, permetran als negociadors que prenguin decisions que afecten a la vaga sense haver de passar per l'assemblea.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.