Societat

Apareix morta en el seu domicili la dona francesa que havia demanat l'eutanàsia

Successos

Chantal Sébire, la dona que fa uns dies va veure rebutjada per la justícia la seva petició que li apliquessin l'eutanàsia, ha estat trobada morta aquest dimarts en el seu domicili en les proximitats de Dijon, segons ha confirmat el ministeri de l'Interior.
Sébire, de 52 anys, patia un tumor incurable a la cavitat nasal que se li anava estenent cap al cervell i li comportava greus conseqüències, com ara un ceguesa progressiva i un dolor molt intens que no es podia tractar, ja que era al·lèrgica a la morfina.

El ministeri d’Interior no ha informat, però, de les circumstàncies de la mort. Sébire era mestra d’escola i tenia tres fills.

El seu cas ha reobert el debat sobre l'eutanàsia a França, després que Chantal exposés el seu cas al president francès, Nicolas Sarkozy. El metge de Sébire ha portat al Palau de l'Elisi l'informe mèdic sobre la seva pacient a l'assessor del president de la República en matèria de salut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.