Societat

“No tornaré mai més de vacances a Barcelona”

Els carteristes continuen fent l'agost amb els turistes que visiten la capital catalana

El metro i el centre de la ciutat són els llocs on es comenten més furts

Tot i que els Mossos han posat en marxa un operatiu especial al metro i al centre de la ciutat durant aquest estiu –amb més agents de paisà–, els carteristes continuen fent l'agost amb els turistes que visiten la ciutat. Només cal anar un dia a la comissaria de Ciutat Vella i comprovar-ho.

“Sabíem que a Barcelona hi havia molts robatoris, però no pensàvem que ens robessin al metro”, assegurava fa uns dies Bodirier, una jove francesa que esperava juntament amb la família que els atenguessin a la comissaria per denunciar el furt a l'estació de Paral·lel. “Ens han robat els documents i 110 euros”, assegurava. Els acompanyaven a la porta de les dependències Boulard Philippe, un jove francès de 18 anys a qui els carteristes havien robat la cartera a les Rambles, i Nicole Tan, de 24 i d'origen malaisi, a qui havien pres una bossa amb 2.100 euros a la Barceloneta. “No tornaré a Barcelona”, deia Nicole, visiblement afectada.

Mentre Tan se'n va, arriba a la comissaria Lisa-Maria, de 18 anys i nacionalitat austríaca, a qui fa uns dies van sostreure una bossa a la platja amb documents i altres efectes valorats en 390 euros. No tothom simula falsos robatoris, aparentment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.