Societat

Geli defensa que els hospitals compleixen les mesures de seguretat però les instal·lacions d'alguns han quedat envellides

CATALUNYA

La consellera de Salut, Marina Geli, ha defensat aquest divendres que els hospitals catalans compleixen totes les mesures de seguretat legals, tenen plans contra incendis i posen en pràctica periòdicament simulacres de seguretat, com a resposta a la crítica sobre el manteniment d'aquests sistemes que ahir va fer el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.

Tot i això, la titular de Salut ha reconegut que les instal·lacions d'alguns centres han quedat envellides i ho ha atribuït a la "descapitalització" del sistema sanitari que el seu equip de govern es va trobar en arribar a la Generalitat fa quatre anys. A més de demanar confiança als ciutadans, ha recordat que la conselleria té en marxa un pla d'ampliació i modernització dels hospitals, amb un pressupost de més de 4.500 milions d'euros fins al 2015.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.