Societat

Un mosso és agredit quan intentava detenir un lladre que li robava la cartera al metro

SUCCESSOS

Un mosso fora de servei de la comissaria de Ciutat Vella de Barcelona va ser agredit dissabte quan intentava detenir un dels lladres que li haurien intentat robar la cartera a l'estació de Drassanes del metro. L'agent era en un dels vagons quan va notar que algú intentava posar-li la mà dins de la butxaca del pantaló per prendre-li la cartera, de manera que el va apartar del seu costat amb la intenció d'identificar-lo, segons fonts dels Mossos. En aquell moment, dos homes més van abordar l'agent, li van clavar dues puntades de peu a l'estómac i el van empènyer fora del vagó.

Un cop a l'andana, els agressors i un quart home van tirar el policia a terra i li van donar cops de puny al cap i per tot el cos. Quan el mosso finalment va identificar-se com a policia, els delinqüents van fugir, però el mosso agredit es va poder aixecar i va atrapar un dels agressors. L'agent va poder retenir-lo amb l'ajuda de dos viatgers més, que ja havien trucat a la policia. Poc després, una patrulla de la Guàrdia Urbana va arribar al lloc dels fets i va detenir el lladregot.

El sospitós és Vasile D.S., de 19 anys, nacionalitat romanesa i veí de Barcelona, al qual se li imputa un delicte de robatori amb violència i un d'atemptat a l'autoritat. Ha sigut detingut per la policia 38 vegades per robatoris amb violència i furts.

El mosso agredit va ser atès al centre d'urgències Perecamps, on li van detectar diversos cops i un hematoma a l'orella.

Els agents de la comissaria de Ciutat Vella han identificat la resta del grup agressor i preveuen fer més detencions en les pròximes hores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La 8a edició de l’Amb So de Cobla de Palamós tanca amb 6.000 espectadors

PALAMÓS
infraestructures

Les obres de l’autovia B-25 arriben al seu equador

Sant Boi de Llobregat
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona