Societat

L'alcaldessa del Pertús considera "desproporcionada" l'actuació policial i les inculpacions per unes pintades contra la MAT

L'alcaldessa del Pertús (Vallespir), Michèle Vert-Nivet, considera "desproporcionada" la convocatòria a la gendarmeria del Voló de les dues persones sorpreses aquesta matinada pintant sobre la carretera lemes contra la línia de molt alta tensió (MAT) i la seva posterior inculpació per un presumpte delicte de "degradació de béns públics".

Vert-Nivet també ha destacat que, al contrari del que es va dir en un principi, no havia estat inculpada en el cas i que els gendarmes l'han convocat com a testimoni. L'alcaldessa ha explicat que "una de les dues persones implicades treballa a l'Ajuntament i han fet servir un compressor de l'Ajuntament" i que ha estat com a alcaldessa i per tant responsable del material municipal que els gendarmes l'han convocat a mig matí.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona