Societat

Sis universitats catalanes impartiran un màster en joventut

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, i la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, han presentat el màster interuniversitari en joventut i societat, l'únic títol a Catalunya relacionat amb l'estudi de la gent jove, que impartiran de manera rotatòria sis universitats.

Serà l'única titulació oficial de postgrau en matèria de joventut existent a les universitats catalanes i té l'objectiu de reforçar l'àmbit de la formació de les diferents administracions, membres de les associacions juvenils, investigadors socials i, en general, qualsevol persona que tingui una feina relacionada amb la gent jove.

Segons un portaveu de la secretaria de Joventut, que col·labora en la realització i forma part del consell assessor del màster interuniversitari, ha declarat que "cada vegada hi ha més demanda per estudiar temes relacionats amb la joventut".
El màster, que s'impartirà a partir del setembre del curs 2008-2009, està organitzat per sis universitats públiques catalanes, entre les quals hi ha la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Una de les característiques destacades dels nous estudis és el caràcter interuniversitari i semipresencial. Les classes les impartiran rotatòriament les sis universitats organitzadores. Per facilitar la mobilitat dels estudiants, la Generalitat atorgarà una ajuda d'uns 200 euros a cada estudiant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Amplien l’àrea de descans de la piscina amb una nova zona esportiva

Vilablareix
medi ambient

Mataró rescindirà el contracte del servei d’informadors ambientals que estan en vaga

mataró

Veïns del bloc de la Creueta temen que el nou propietari els obligui a marxar

girona
serveis

Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i Igualada unides des d’avui amb el bus exprés

Igualada
urbanisme

Les màquines entraran al Parc Joan Miró de Barcelona el 15 de juliol

Barcelona
societat

Ferrer avisa que les destrosses de Girona i Figueres no quedaran impunes

girona
societat

Top Manta idea dues samarretes inspirades amb el Barça per ajudar als manters

Barcelona
societat

La piscina municipal, inservible durant 10 dies, arran de les fortes pluges

Balaguer
societat

La Caixa i la Fundació Jordi Comas Matamala s'uneixen per fer accions socials

girona