Societat

L'iPhone d'Apple arriba a França a 749 euros

Telefonia

El telèfon mòbil multimèdia iPhone d'Apple, que acaba d'arribar a França, es vendrà a un preu de 749 euros a dotze botigues Orange, prèviament seleccionades, que tindran la primícia de vendre els primers exemplars d'un aparell molt esperat pels fans de l'alta tecnologia.
Els francesos que viuen a París, Bordeus, Lilla, Lió, Marsella, Montpeller, Nancy, Niça, Nantes, Rennes, Estrasburg i Tolosa van ser ahir els primers a comprar un iPhone, i la resta de francesos podran adquirir-lo a partir d'avui. A París, Orange ha aprofitat l'ocasió per inaugurar una flamant botiga al número 125 de la cara Avinguda dels Camps Elisis.

El telèfon multimèdia de la nord-americana Apple multiplica les innovacions i combina telefonia, navegació a través de la xarxa, lector de música i vídeo, aparell de fotos i assistent personal gràcies a una interfície gràfica sense precedents que fa oblidar gairebé totes les limitacions tècniques.

La seva verdadera revolució és l'accés il·limitat a Internet, perquè ha incorporat als mòbils el sistema always-on dels ordinadors connectats a la banda ampla. També permet connectar-se sense fil en els punts d'accés d'Orange.

Per comprar un iPhone sense abonament a França caldran 749 euros (649+100 euros per alliberar-lo), un preu per sota dels 999 euros que cobra T-Mobile a Alemanya.

Als clients d'Orange que no vulguin cap dels quatre abonaments proposats per l'operador (que oscil·len entre els 49 euros per dues hores de connexió al mes als 119 euros per vuit hores durant un mínim d'un any) l'iPhone els costarà 549 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.