Societat

El PP exigeix al Govern Balear una disculpa pública per la "política d'agressió" contra Air Berlin

La presidenta del PP balear, Rosa Estarás, ha exigit a l'executiu balear una disculpa pública a Air Berlin per la "política d'agressió" que estan portant a terme alguns dels partits que integren el govern de les Illes, com ERC i Esquerra Unida, contra una companyia que "crea llocs de treball i connecta les Illes amb la resta del món".

En roda de premsa, la líder popular ha acusat l'executiu autonòmic d'haver "perdut el nord" i d'"ensenyar la seva veritable cara" en no posicionar-se en contra d'aquells que s'enfronten a una companyia aèria que aporta una "gran riquesa" a la comunitat autònoma.

Contra Joan Puig
Estarás ha titllat de "política d'altíssima agressió" col·locar el símbol nazi al costat del logotip de l'aerolínia alemanya –tal com va fer al seu blog l'exdiputat d'ERC Joan Puig–". "No estaré mai a favor de l'exclusió de cap empresa que aporta beneficis a les Illes", ha sentenciat.

Segons Estarás, és necessari que "torni el sentit comú, la racionalitat i la responsabilitat" per solucionar una polèmica que, ha remarcat, va en contra dels interessos dels ciutadans de les Illes.

Disculpa del secretari d'Estat
El secretari d'Estat de Turisme, Joan Mesquida, ha contactat aquest matí via telefònica amb el director general de la companyia aèria, Joachim Hunold, per manifestar-li "el seu absolut i total rebuig" a les crítiques abocades per Joan Puig "de forma totalment irresponsable" i expressar-li el seu rebuig a aquest tipus d'ofenses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.