Societat

Mor una noia de 19 anys amb obesitat mòrbida després d'una operació de reducció d'estómac

Una noia de 19 anys que patia obesitat mòrbida ha mort a Barcelona d'una hemorràgia interna després de ser sotmesa a una operació de reducció d'estómac a la Clínica Cima de la capital catalana per un cirurgià vinculat a la Clínica Londres, a la qual el centre havia llogat els quiròfans.

La família ha denunciat els fets davant el jutjat de guàrdia perquè considera que la mort es deu a una imprudència mèdica.

La noia va ingressar al centre l'11 de gener passat per ser intervinguda d'obesitat mòrbida, ja que pesava 109 quilos, feia 1,58 metres d'altura, i patia, segons fonts de la Clínica Londres, alguns problemes de mobilitat.

La família ha denunciat a més que l'actitud del centre on va ser intervinguda els va induir a sospitar que va passar alguna cosa estranya, ja que a la família no els van informar de l'estat de la noia fins a la mitjanit, set hores després d'acabar la intervenció.

Segons aquest familiar, la noia va entrar al quiròfan cap a les 14:00 hores. Tres hores després un metge va comunicar a la família que l'operació havia acabat, però que hi havia hagut algun problema, encara que no va ser fins a la mitjanit que el centre els va dir que la noia estava molt greu i que no es podia fer res per ella.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.