Societat

Vodafone vendrà l'iPhone d'Apple en 10 països de 4 continents

L'operadora mòbil britànica Vodafone ha anunciat un acord amb Apple per comercialitzar el telèfon mòbil iPhone a Austràlia, Egipte, Grècia, Itàlia, l'Índia, Portugal, Nova Zelanda, la República Txeca, Sud-àfrica i Turquia. En un breu comunicat, l'empresa afirma que aquest any començarà a vendre el mòbil d'Apple en els països esmentats. El contracte de distribució amb Vodafone és el primer dels que signa Apple que abasta diversos països.

Una altra companyia telefònica, Telecom Italia, ha anunciat també aquest dimarts que ha signat un acord amb Apple per a comercialitzar l'iPhone. Amb aquest acord, els usuaris d'aquest país podran triar entre les dues companyies de telefonia.

Vodafone, que és la primera operadora mòbil del món per volum d'ingressos i la segona per nombre d'abonats, va perdre en el seu moment la distribució de l'iPhone al seu país d'origen en favor d'O2, filial de Telefónica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.