Societat

L'iPhone 3G surt a la venda a l'Estat, i no incorpora el català

Telecomunicacions

L'iPhone 3G d'Apple que comercialitza Telefónica es posa a la venda divendres en 1.500 punts de l'Estat a preus que van dels 0 euros per a clients que signin un contracte d'entre 85 i 115 euros mensuals, segons les prestacions, a 359 per als que optin pel model amb més prestacions i tarifes mínimes de 24 euros mensuals. La seva adquisició esta vinculada a un contracte amb Telefónica.

Telefónica ja ha avançat que es poden produir problemes d'abastament en la primera setmana de comercialització. De moment, ja ha rebut 200.000 peticions a través de la seva web. L'aparell està disponible en dues versions, una amb capacitat de 8 gigues, i una altra de 16 gigues, i els usuaris podran adquirir-lo en colors blanc o negre.

Tot i que la Generalitat ha fet peticions expresses a Apple, l'aparell no estarà disponible en català. Telefónica ho atribueix a una decisió de la companyia de la poma. L'operadora consideraria "raonable" que l'aparell incorpori el català i diu que parlarà amb Apple "en el futur" per aconseguir-ho.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.