Societat

S'obre el període de preinscripció per a FP i batxillerat i estudis postobligatoris

Educació

La Generalitat obre aquest dimarts el període de preinscripció als estudis postobligatoris, de formació professional (FP) i batxillerat, per al pròxim curs 2008-2009 a Catalunya.

En total, s'oferiran 176.990 places, 93.330 de FP i 83.660 de batxillerat. Es tracta de 3.840 places més per als estudis de FP, respecte al curs anterior, i 1.821 més de batxillerat.

La preinscripció en el cas del batxillerat i de la FP de grau mitjà es podrà fer fins al 26 de maig, mentre que en el cas de la FP de grau superior es podrà tramitar entre el 26 de maig i el 6 de juny.

Una de les novetats en el procés d'aquest any per a la FP és que l'alumnat podrà especificar a l'imprès de preinscripció el torn en el qual vol cursar els seus estudis, de matí o tarda, sempre que el centre disposi de les dues opcions.

A Catalunya, 242 centres públics oferiran formació en FP el curs que ve, una formació distribuïda en 22 famílies i 117 cicles diferents. Aquest curs, a més, hi ha centres educatius que incorporen per primera vegada 29 cicles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.