Societat

Foment obre un expedient informatiu a Ryanair

Aerolínies

El ministeri de Foment ha obert un expedient informatiu a l'aerolínia de baix cost irlandesa Ryanair per analitzar la situació creada després d'anunciar la cancel·lació de milers de bitllets d'avió contractats a través de pàgines webs de tercers i determinar si Aviació Civil té competències per actuar.

"No es tracta d'un expedient sancionador, és una actuació d'ofici per obtenir informació i veure si tenim competències per actuar", han remarcat fonts del ministeri, que han destacat que, en cas que Aviació Civil pugui intervenir, es comprovarà l'aplicació de la normativa referent als drets dels passatgers.

Ryanair va anunciar dissabte la cancel·lació de milers de bitllets adquirits pels passatgers a través de webs diferents a la seva pròpia, com és el cas de les agències de viatges online com eDreams. L'aerolínia,que podria començar a cancel·lar bitllets aquesta setmana, acusa aquestes pàgines web de vendre els bitllets sense permís.

La companyia de baix cost té previst tornar els cot del bitllet als viatgers afectats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.