Societat

La Generalitat atorga 1.350 beques per aprendre idiomes

La Generalitat, a través del departament d'Educació, atorga aquest estiu beques i ajudes a 1.350 alumnes perquè participin durant l'estiu en colònies i estades, ja sigui a Catalunya o en algun país estranger, per estudiar anglès, francès o alemany.

Una de les novetats d’aquesta edició és que s’incorpora la possibilitat de fer estades a Irlanda a més de Gran Bretanya, França i Alemanya. Les estades a l’estranger passaran de 285 a 600 i les ajudes per colònies a Catalunya s’amplien en 150 places més, passant de 600 a 750. En conjunt el nombre de beques ha augmentat en un 65% respecte a l’estiu passat.

El programa Orator és el que gestiona les estades a l’estranger i s’hi poden acollir alumnes de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i cicles formatius de FP. A més, també s'han atorgat 750 beques per a alumnes de cicle superior d'educació primària que assisteixin a colònies d'immersió lingüística en llengua anglesa en algun dels cinc albergs que duen a terme aquestes colònies en conveni amb la Generalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.