Societat

Uns 200 estudiants reclamen a Barcelona ser escoltats en el procés de redacció de la Llei d'Educació de Catalunya

ZONA METROPOLITANA

Uns 200 estudiants s'estan manifestant pels carrers de Barcelona per reclamar ser escoltats en el procés de redacció de la Llei d'Educació de Catalunya. Entre les reivindicacions dels estudiants convocats per l'Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) hi ha un increment de les inversions públiques en la Formació Professional Reglada, la millora de les infraestructures i el material als centres públics i les pràctiques reals a empreses, remunerades, per evitar l'explotació i les tasques no formatives.

La manifestació ha sortit de la plaça Urquinaona i ha d'anar fins la plaça Sant Jaume. Els estudiants criden lemes com "Menys religió i més educació", "No som sardines, som estudiants", "Voti, voti, voti, del PP qui no voti" i altres consignes favorables a la millora de les instal·lacions educatives. Cinc furgons dels Mossos d'Esquadra estan seguint la manifestació que s'està desenvolupant en un marcat to festiu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.