Societat

Un 'prohibit aparcar' temporal des del març

La notícia del lector

La finca que corresponia al número 28 de l'avinguda Mare de Déu de Montserrat ja fa més de mig any que està enderrocada i, com en tants altres punts de Barcelona, la crisi n'ha aturat les obres, i l'únic que hi queda és un solar. Mentre van durar els treballs d'enderroc, un senyal de trànsit lligat en un pal de la llum prohibia aparcar-hi al davant "temporalment".

La sorpresa va arribar quan tot i que la constructora ja havia acabat les obres, els veïns van adonar-se que ningú no retirava el senyal. "Cada vegada que passo per aquí em miro el senyal i penso "encara no l'han tret'", explica en Josep Montalt.

Al principi Montalt confiava que el traurien al cap de poc, però ara ja sospita que "es quedarà aquí fins que tornin a començar les obres i torni a estar prohibit aparcar-hi". Tot i així, els veïns segueixen aparcant-hi els cotxes perquè algú va donar la volta al senyal i ara en lloc de veure's des de la calçada, només es veu des de la vorera.

Segons fonts del districte, "quan un senyal es posa amb motiu d'unes obres, tant la seva col·locació com la retirada és responsabilitat de l'empresa encarregada de les obres". Tot i això, reconeixen que, en el seu defecte, és la Guàrdia Urbana qui ha de detectar aquest tipus d'incidències. Curiosament, en aquest cas, diuen, la Guàrdia Urbana "no ho havia detectat".

El districte afirma que en els pròxims dies es retirarà la prohibició, ja que, arran de la trucada de l'AVUI, ja s'ha iniciat el procediment administratiu per reclamar a l'empresa la retirada del senyal de trànsit. Si no ho fa, ho retirarà el districte.

Aquesta informació ha estat elaborada gràcies a la col·laboració de Josep Montalt, veí del Guinardó.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.