Societat

Acusacions creuades en el judici per la dona morta al caixer de Sant Gervasi

Tribunals

El menor condemnat a vuit anys d'internament per la mort d'una indigent en un caixer de Barcelona el 2005 ha acusat Ricard P.B. d'haver tirat una burilla encesa al dissolvent que va cremar viva la víctima. El jove ha reconegut que era ell qui portava el bidó de dissolvent, però diu que li va caure i que va sortir corrent per por que explotés.

A més, J.J.M.R. ha assegurat que van ser els dos processats, Ricard P.B. i Oriol P.S., qui li van dir que anés al caixer automàtic de La Caixa del carrer Guillem Tell, al barri de Sant Gervasi, perquè Rosario, refugiada al seu interior per passar la nit, li obrís la porta perquè a ells ja els coneixia.

El crim es va produir el 16 de desembre de 2005 a la matinada, quan presumptament els tres joves van increpar, van llançar diversos objectes i van cremar viva Rosario. La dona va morir un dia després a conseqüència de les cremades de segon i tercer grau que tenia en un 70% del cos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.