Societat

Un avió de Spanair que volava cap a Barcelona torna a l'aeroport de Granada per un problema tècnic

Un avió de Spanair que ha sortit de l'aeroport Federico García Lorca de Granada-Jaén amb destí Barcelona ha hagut de tornar a l'aeroport per un problema a l'avió no especificat, segons fonts d'Aeroports Espanyols i Navegació Aèria (AENA).

AENA ha explicat que el vol JK6621 tenia programat enlairar-se a Granada cap a Barcelona a les 12.30 hores, "tot i que finalment ha sortit a les 12.45 hores". L'entitat ha indicat que l'aeroport granadí ha rebut la petició des de l'aeronau de tornar al punt de partida a causa d'"un problema tècnic de l'avió", que no ha sigut precisat. Així, a les 14.27 hores, aquest vol ha tornat a aterrar a Granada.

Les fonts han apuntat que aquest vol no ha tornat a sortir i que no es coneixen les circumstàncies d'aquesta incidència ni el nombre de viatgers afectats.

Antonio Villena, un dels passatgers, ha explicat que el comandant de l'avió, uns 15 minuts després d'enlairament, els ha informat que havien de tornar a l'aeroport de Granada perquè hi havia "un problema de comunicació" a l'avió que podia afectar-lo en zones "amb molt trànsit aeri".

Eugenio Juárez, un altre passatger, ha dit que, encara que no s'han viscut moments de pànic ja que l'aterratge s'ha realitzat amb normalitat, la majoria dels viatgers tenien gestos de preocupació.

La companyia ha ofert als passatgers la possibilitat de viatjar en un altre vol des de Màlaga o tornar-los l'import del bitllet, segons han informat en els taulells.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.