Societat

Els passatgers de l'avió de Spanair que va aterrar a Màlaga, un MD-82, viatjaran avui cap a Lanzarote

Els passatgers de l'avió de Spanair que realitza el trajecte Barcelona-Lanzarote i que va haver d'aterrar ahir a l'aeroport de Màlaga per un problema tècnic volaran avui cap a la illa canària.

L'avió MD-82 de Spanair, igual que el que es va accidentar a Barajas, va haver de fer ahir un aterratge d'emergència a l'aeroport de Màlaga per un problema tècnic. L'avió, amb 141 passatgers a bord, feia el trajecte Barcelona-Lanzarote. Havia sortit a les vuit del matí del Prat i "en detectar-se un petit problema, el comandant va decidir aterrar, amb total normalitat, a l'aeroport de Màlaga", va informar ahir un portaveu de la companyia. "És molt habitual en qualsevol vol que, per precaució, s'actuï d'aquesta manera", va afegir. El pilot va decidir aterrar després de detectar un error al tercer generador de l'aparell, que és el de reserva.

Mentre esperaven que els tècnics arreglessin l'aparell, els passatgers van quedar allotjats en diversos hotels. L'aparell ahir a la nit ja estava reparat, però s'esperava que arribessin dos inspectors d'Aviació Civil.

Els turistes que anaven en aquest vol van explicar que va ser el comandant qui, quan portaven una hora de vol, els va dir que aterraven per problemes tècnics. "En un moment determinat es van encendre i apagar els llums. Vaig veure les hostesses força tenses", va explicar Mercedes Herrera, una de les passatgeres. Va queixar-se que la companyia no els havia donat cap explicació i que encara que l'avió s'hagués arreglat hores després "el pilot ja ha dit que ell no faria el viatge perquè s'havien acabat les seves hores de feina".

A Lanzarote aquest avió havia d'agafar ahir mateix 167 passatgers i dur-los a Bilbao. També s'hauran d'esperar moltes hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.