Societat

Un dels tres ferits molt greus en l'accident aeri de Barajas millora i passa a tenir pronòstic greu

Un dels tres ferits de molta gravetat en l'accident aeri de Barajas ha presentat una millora en el seu estat de salut de manera que el seu pronòstic ha passat de ser molt greu a greu, segons ha informat la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid, aquest divendres al vespre.

Així, resten ingressats en els diferents hospitals madrilenys, dues persones molt greus -una dona de 31 anys i una altra de 44-, dues de greus, dues estables dins de la gravetat, dues greus amb evolució favorable, deu que presenten evolució favorable i una amb pronòstic lleu.La conselleria de Sanitat madrilenya ha informat també que a l'Hospital Infanta Sofía hi ha ingressada una dona de 41 anys, amb pronòstic lleu, i un home de 31 anys que evoluciona favorablement. Pel que fa a l'Hospital 12 de Octubre, hi ha ingressats un jove de 22 anys, que evoluciona favorablement; i una dona de 67 anys, estable dins la gravetat.

A l'Hospital la Paz s'hi troben ingressats un home de 47 anys, que evoluciona favorablement; un home de 29 anys, que també evoluciona favorablement; una dona de 31 anys, molt greu; un home de 68 anys que evoluciona favorablement; una altra home de 40 anys que evoluciona favorablement a planta; i una nena d'11 anys que es troba estable dins la gravetat i que presenta millores. Un nen de 8 anys segueix en observació a l'hospital Niño Jesús, i presenta una evolució favorable.

A l'hospital La Princesa hi ha ingressats una dona de 30 anys i una altra de 27, ambdues greus, però que evolucionen favorablement. Pel que fa a l'Hospital Ramon y Cajal, hi ha ingressats una dona de 56 anys, que ja ha ingressat a planta i que evoluciona favorablement; una dona de 42 anys, que evoluciona favorablement i que passarà a planta; un nen de 6 anys que evoluciona favorablement; un home de 57 anys i una dona de 54 en estat greu; i una dona de 44 amb pronòstic molt greu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.