Societat

Els estudiants de la UB prenen també la facultat de Mundet

 

Estudiants de la Universitat de Barcelona (UB) han pres avui la facultat de Pedagogia del Campus Mundet, ubicada a la Vall d'Hebron de Barcelona, tot i que permetran als estudiants que no combreguin amb ells seguir amb l'activitat acadèmica.

Els estudiants no tancaran cap accés a la universitat, però demanaran la cessió d'espais per explicar, formar i fer reflexionar els mestres, els estudiants i el Personal d'Administració i Serveis (PAS) sobre l'aplicació de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES).

La voluntat dels alumnes és també pressionar els degans, els diferents rectors i la Conselleria d'Universitats, Innovació i Empresa per exigir-los la realització d'un referèndum vinculant, un debat públic i obert sobre la qüestió, així com la retirada dels expedients i dels processos judicials contra 31 alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En declaracions, un membre de la comissió de comunicació dels estudiants, Pau Milla, ha explicat que existeix un "efecte dominó", ja que el cas de la central de la UB "ha mostrat que és possible la lluita contra Bolonya". Milla ha concretat que s'establiran en aquesta facultat per informar els estudiants d'aquest campus, tasca que els estudiants que ocupen l'edifici històric "no poden fer sols".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.