Societat

El tram de dalt del carrer Alcolea, convertit en circuit de Fórmula 1, aconsegueix el primer premi en el concurs de guarniments de Sants

Festa Major

Sobre rodes, a tot gas i fins a dalt de tot del podi. Pilots, mecànics, hostesses i aficionats de les escuderies que aquests dies guarneixen el carrer Alcolea de Dalt de Sants -convertit en circuit de Fórmula 1-, van recollir ahir a la tarda el primer premi en el concurs de guarniments de la festa major. El circuit d'Alcolea va compartir podi amb el carrer Rosés i la seva recreació del Teatre Apolo, a la segona posició, i amb el viatge submarí de la plaça de la Farga, que va obtenir el bronze.

L'any de commemoració dels seus 25 anys participant a la festa major, doncs, el tram de dalt d'Alcolea ha aconseguit la gesta de repetir el primer lloc que ja havia esgarrapat l'any passat amb una recreació de La Guerra de les Galàxies. El carrer Rosés, per la seva banda, torna a situar-se, com l'any passat, a la segona posició. Pocs canvis aquest any en el podi del concurs de guarniments de Sants, que presenta com a única variació la incorporació de la plaça de la Farga en el lloc que l'any passat ocupava Vallespir: el tercer.

Dos anys consecutius

"No les teníem totes, perquè ningú guanya mai dos cops seguits, però això vol dir que hem fet bé la feina", explicava Enric Minguella, vicepresident de la comissió del carrer guanyador, pertinentment vestit de mecànic tot just després de recollir el diploma i el lot de productes que acrediten el primer premi. Un dels punts al seu favor, com expliquen els mateixos artistes, és que "hem apropat la Fórmula 1 als veïns de Sants, que potser mai podran veure una cursa en directe i nosaltres els l'hem portat a casa".

Els flamants guanyadors, però, tot i reconèixer que es veien entre els tres premis, explicaven que en les seves travesses es veien competint amb carrers com Vallespir i els seus barrufets -a la setena posició- o el món oriental de Galileu, que es va fer seva la sisesa plaça.

Tota la cerimònia d'entrega de premis, que va comptar amb la presència de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i d'altres càrrecs polítics de la ciutat, com la regidora del districte de Sants-Montjuïc, Imma Moraleda, va estar marcat per una gran dosi de teatralitat. No només els veïns d'Alcolea de Dalt es van vestir per a l'ocasió, sinó que un grup de barrufets van recollir el premi en nom de Vallespir, els vestits xinesos van ser els protagonistes en el torn de Galileu i les antenes de formiga van acompanyar la jove comitiva de Guadiana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona