Societat

Festa reivindicativa al Parc de l’Espanya Industrial

Festa de Sants

Centenars de persones es van congregar ahir al Parc de l’Espanya Industrial, on l’Assemblea de Barri de Sants (ABS) va organitzar durant la nit la seva Mani-Festa-Acció. L’associació, que aquest any no disposa d’un espai per celebrar les festes alternatives que acostumen a organitzar durant les festes del barri, es va fer sentir de manera festiva amb l’objectiu de reivindicar el Parc de l’Espanya Industrial com a espai fix per a les festes alternatives, que els últims anys han viscut un pelegrinatge per diferents escenaris.


Els diferents actes d’ahir (correfocs, música, etc.) es van cloure amb un concert de Pirat’s Sound Sistema, Ràbia Positiva i Gargamboig, al mig de la carretera de Sants, fent servir un camió d’escenari i tallant el trànsit, ja que no tenien permís municipal per celebrar-lo, com ja havia passat amb la trobada de cultura popular que l’ABS va organitzar el divendres a la plaça de Sants. Des de l’organització destacaven que la d’ahir era una “protesta festiva i oberta a tothom, sense voluntat de boicotejar res, sinó de demanar responsabilitats al districte de Sants-Montjuïc per la seva insistència de posar-se d’esquena a la festa i de posar traves a la celebració dels nostres actes”.


En aquest sentit, Ivan Miró, portaveu de l’ABS, va lamentar la “falta d’atenció municipal a les festes alternatives, que són una injecció d’energia positiva per al barri”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un nou sistema per suplir les mamografies, a prova a Vall d'Hebron

Barcelona

L’autisme en positiu

Girona

Ja són 200 estudiants excel·lents amb pocs recursos econòmics els qui accedeixen a la universitat amb les beques de grau de la Fundació “la Caixa”

SOCIETAT

En favor de Caterina, acusada de bruixeria

Barcelona

Comencen les obres del primer cohabitatge cooperatiu per a gent gran

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Societat

Mor l’empresari mallorquí Rafael Moyà

SERVEIS

Salut aixeca les restriccions a Vallirana per l’episodi de terbolesa de l’aigua

Vallirana
Societat

Mor Jaume Torras, historiador referent de l’origen de la industrialització

SOCIETAT

Sancionen TMB per infringir la llei en els plans d’igualtat i els protocols d’assetjament

Barcelona