Societat

Google llança el servei de videoconferència

Internet

El servei de correu electrònic de Google, el Gmail, ha incorporat la possibilitat de fer videoconferències a través d'internet amb els contactes que estiguin connectats.

El nou programa, que competirà amb el popular Skype, s'anomena Videoxat, s'integra en el Gmail i també és gratuït. No obstant, abans d'intentar-ho s'ha d'instal·lar un complement al navegador.

El nou sistema de videoconferència a través d'internet està disponible tant per a PC com per a Apple. Per als usuaris que no tenen càmera web, el programa també permet fer conferències de veu gratuïtament a través de la xarxa.

Un cop finalitzada la instal·lació, només cal clicar damunt d'un dels contactes que estigui connectat a la finestra de xat del Gmail. Si el contacte té la icona d'una càmera verda al costat, és que ja s'ha instal·lat l'aplicació de vídeo.

Amb aquest nou servei, Google també pretén retallar un dels avantatges principals que fins ara tenien programes de missatgeria instantània de la competència com el Microsoft MSN o el Yahoo! Messenger, que ja fa temps que inclouen l'opció de fer videoconferències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.