Societat

TMB reforçarà el transport als cementiris amb motiu de Tots Sants

Transports

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforçarà les línies que comuniquen amb quatre cementiris amb motiu de la festivitat de Tots Sants de l'1 de novembre. En concret, es tracta dels de Montjuïc; de l'Est, situat al Poblenou, el de les Corts i el del Nord, situat a Cerdanyola del Vallès.

El dispositiu consisteix a reforçar el servei habitual d'algunes línies fins al 2 de novembre per cobrir l'increment de la demanda, i en la posada en marxa d'un autobús llançadora des de la plaça d'Espanya fins al cementiri de Montjuïc per facilitar una connexió més directa.

La llançadora per al de Montjuïc funcionarà aquest diumenge 26 d'octubre i els dies 1 i 2 de novembre, dates en les quals es reforçarà també la línia 21, que va de Paral·lel al Prat de Llobregat. La línia interior del cementiri, la 107, circula cada dia des d'avui.

Respecte al cementiri del Nord, es reforça el servei de la línia 102 a partir d'aquest dijous, i les 103 i 104 circularan des de dissabte fins i tot en dies laborals de manera excepcional. Els de l'Est i les Corts veuran reforçat el servei de vuit i vint línies d'autobús respectivament, i també de les línies 3, 4 i 5 del metro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.