Societat

La Plataforma Ciutadana TGV Girona denuncia l'aparició de les primeres esquerdes en un edifici

Infraestructures

La Plataforma Ciutadana TGV Girona ha denunciat que les obres del tren de gran velocitat ja han provocat les primeres esquerdes en un edifici del carrer Josep Maria Gironella. Es tracta del bloc que fa cantonada amb el carrer Santander, on dimecres a la tarda dues rajoles es van desprendre de la façana i quasi van tocar una dona que caminava pel carrer. La plataforma ha informat que s'ha obert una esquerda a la façana, a la zona pròxima a l'aparcament subterrani de l'edifici, i aquest dijous al matí ha presentat una denúncia davant d'Adif i de l'Ajuntament de Girona.

Tot i que van alertar la Policia Local del succés, una membre de la plataforma, Maria Àngels Planas, ha indicat que no s'ha tancat la zona on es va produir el despreniment i ha afegit que tècnics que han fet el peritatge privat de l'edifici els han comunicat que cal fer alguna actuació perquè l'esquerda no vagi a més. "Patim perquè és una vorera transitada per on passen nens per anar a escola i pot tornar a caure qualsevol rajola més", ha indicat Planas.

La plataforma també ha informat d'una esquerda que s'ha fet entre un edifici i la vorera del carrer Ferran Soldevila com a conseqüència de les obres d'un col·lector, que han enfonsat mig centímetre la vorera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.