Societat

Un avió d'Air Europa pateix un aterratge accidentat a l'aeroport de Lanzarote sense causar ferits

Successos

Un avió de la companyia Air Europa procedent de Glasgow ha patit un aterratge accidentat a l'aeroport de Lanzarote, tot i que no ha causat ferits ni danys materials. L'incident s'ha produït a les 7.15 h, quan un avió Boeing B737 procedent de Glasgow ha fet un aterratge complicat perquè l'aparell s'ha "desestabilitzat", tot i que encara se'n desconeixen les causes.

Segons Air Europa, l'avió "en cap moment ha sortit de la pista", com havien informat fonts d'AENA i de la delegació del govern a Canàries. L'aparell ha quedat aturat al final de la pista, tocant al mar, "uns metres més enllà del que és habitual", segons Air Europa.

Les 74 persones que viatjaven a l'avió i els 6 membres de la tripulació han pogut baixar per ells mateixos per l'escala.

L'aeroport de Lanzarote ha quedat tancat durant quatre hores fins que els serveis d'emergència han retirat l'avió accidentat.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.