Societat

Almenys 17 morts en un accident d'avió als Estats Units

Montana

Un grup de menors viatjava a l'avioneta que s'ha estavellat avui als voltants de la població de Butte, Estat de Montana, al nord dels Estats Units, que ha deixat 17 morts, segons ha informat l'Administració Federal d'Aviació (FAA) a la cadena de televisió CNN.

L'artefacte sinistrat era una avioneta d'un únic motor que traslladava els menors cap a Bozeman, on anaven a passar unes vacances per practicar esports d'esquí.

Fotografies mostrades per la cadena de televisió CNN mostraven l'aparell cremant en flames en un petit bosc situat al costat d'un cementiri. Un portaveu de l'FAA a Seattle, Mike Fergus, ha establert una xifra inicial de 17 víctimes i ha afegit que l'avió havia sortit d'Oroville, Califòrnia, i ha xocat poc abans d'arribar a l'aeroport de Butte.

A més, Fergus ha confirmat que entre els morts hi havia menors, però no n'ha especificat el nombre, i ha indicat que el pilot havia arxivat un pla de vol que mostrava Bozeman com a lloc de destí, però que després ha decidit optar per Butte sense que se'n sàpiguen els motius. El lloc de l'impacte era a uns 150 metres de l'aeroport.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.