Societat

Moren tres persones després d'estavellar-se un avió militar contra una zona residencial a Califòrnia

Successos

Un mínim de tres persones han mort aquest dimarts després que un avió militar s'estavellés contra una zona residencial de Califòrnia, prop de la ciutat de San Diego, segons l'últim balanç ofert per les autoritats locals.

Les víctimes eren a l'interior de dues cases que han quedat completament destrossades per les flames, segons ha explicat el portaveu del departament de Bombers de San Diego, Maurice Luque, en declaracions a la cadena nord-americana CNN.

L'alcalde de San Diego, Jerry Sanders, ha informat que, pel que sembla, a l'interior de l'habitatge calcinat hi havia dues dones i dos menors, de manera que les autoritats continuen la recerca entre la runa d'una possible quarta víctima. Sembla que l'altra casa estava buida en el moment de l'accident.

El pilot de l'avió militar F-18, la identitat del qual no ha estat revelada, ha sortit il·lès de l'accident, ja que ha caigut sobre un arbre al pati d'una escola, però ha hagut de ser traslladat a un hospital, segons ha informat el Cos de Marines de Miramar. Era l'únic ocupant de l'aeronau militar que, pel que sembla, ha tingut un problema mecànic mentre s'acostava a l'estació aèria del Cos de Marines de Miramar, quan tornava de fer diversos exercicis d'entrenament.

Foc controlat
Els bombers desplaçats fins al lloc han aconseguit apagar el foc en poca estona, tot i que el fum continuava sortint del lloc dels fets hores després de l'accident. A més, les autoritats han acordonat la zona i la policia ha ordenat als veïns que la desallotgessin, a causa dels productes químics que queden a l'aire.

El director d'un institut pròxim a la zona residencial, Mike Price, ha confirmat que l'accident s'ha produït just quan es reprenien les classes després de dinar. "Ni l'escola ni els estudiants han resultat afectats directament, però s'ha tancat l'edifici per motius de seguretat", ha afegit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.