Societat

Una veïna de Sant Boi, un de Barcelona i tres mallorquins moren en l'accident aeri

Una veïna de Sant Boi de Llobregat, Raquel Pérez Sánchez, de 25 anys, filla de l'exjugador del Barça i tècnic del Barça Juan Carlos Pérez Rojo, va morir dimecres en l'accident d'avió a Barajas, en el qual viatjava com a tripulant de Spanair.

L'Ajuntament del municipi, que ha informat de la mort de la jove, ha col·locat les banderes a mig pal amb un crespó negre en senyal de condol. Fins al moment, però, Spanair no ha volgut confirmar la identitat d'aquesta víctima perquè no ha fet pública la llista de tripulants.

Un altre passatger de l'avió sinistrat era de Barcelona, i tot i que va ser traslladat en vida a l'hospital amb el 45% del cos cremat, va morir el dimecres mateix a la nit.

Tripulant supervivent de Castelldefels
Una altra veïna del Baix Llobregat també és entre les víctimes, però com a ferida i única supervivent de la tripulació: es tracta de l'auxiliar de vol Antonia Martínez, nascuda a Úbeda i establerta a Castelldefels.

Tres de les víctimes mortals eren de Mallorca
Un veí de la localitat mallorquina de Pórtol, en el terme municipal de Marratxí, José Fernández Vázquez, és una de les 153 víctimes mortals de l'accident de l'avió de Spanair ahir a Barajas.

Aquesta víctima mortal se suma a dos membres de la tripulació residents a Palma que també van morir després de l'accident. Es tracta del comandant, Antonio García Luna, nascut a Madrid fa 38 anys i establert a Palma, i l'auxiliar de vol Francisco Javier Mulet, nascut a Mallorca fa 32 anys.

A més, el delegat del govern, Ramón Socias, ha informat que s'està investigant la possibilitat que entre els 172 passatgers de l'avió es trobi un altre ciutadà de Balears, ja que un dels cognoms és originari de les illes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.