Societat

Detingudes sis persones a Cerdanyola acusades de tràfic de drogues i explotació sexual

Successos

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de l'Àrea Bàsica Policial de Cerdanyola del Vallès han detingut sis persones acusades d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. La venda d'aquestes substàncies es feia des d'un pis de la localitat on també s'exercia la prostitució. A tres dels detinguts els Mossos també els acusen del delicte de lucrar-se explotant prostitutes, malgrat el seu consentiment. La policia vigilava el pis de Cerdanyola del Vallès, ja que se sospitava que s'hi venia droga. A més, els investigadors van determinar que diverses persones acudien al prostíbul només per comprar estupefaents.

Davant aquests indicis, els mossos van sol·licitar l'autorització judicial per a l'entrada i registre de l'habitatge investigat. Al pis, els agents van localitzar 26 paperines de cocaïna repartides en les diferents estances, 700 euros en efectiu i una pistola. A més, van intervenir diferents anotacions que reflectien vendes de cocaïna al prostíbul i indicaven que les treballadores sexuals afavorien el consum d'aquesta substància entre els seus clients.

En aquesta actuació es va detenir sis persones . Els detinguts són, Adrian S. V., de 26 anys, Salatiel S. M. de 28 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i Juana B. R. B., de 38 anys, Aida M. P., de 28 anys, Clara V. C., de 18 anys, i Cynthia R. M. C., de 25 anys, totes elles de nacionalitat paraguaiana. Als tres primers, els Mossos també els imputen un delicte relatiu a la prostitució.

El Codi Penal castiga aquell que es lucri explotant la prostitució d'una altra persona, tot i que compti amb el seu consentiment. Segons la policia, els tres arrestats es quedaven amb la meitat de l'import cobrat per les treballadores sexuals i les obligaven a captar clients a través d'internet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.