Societat

Tretze detinguts en la desarticulació d'una xarxa de traficants de drogues a Barcelona

Policial

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una banda de traficants de drogues considerada molt activa que actuava al barri del Besòs de Barcelona, en concret en un bloc de pisos en el qual s'han localitzat fins a quatre punts de venda de cocaïna i haixix.  L'operació policial, que s'ha desenvolupat en diversos dies, ha suposat la detenció de tretze persones, de les quals cinc ja han ingressat a la presó i una sisena en un centre de menors, mentre que quatre més han quedat en llibertat amb càrrecs i tres han de passar encara a disposició judicial.

La policia catalana ha informat que els detinguts sumen més de 140 antecedents per delictes contra la salut pública per tràfic de drogues, robatoris i furts, i que deu d'ells són membres dels clans familiars que controlen el mercat de la droga al Besòs.

Els Mossos han intervingut també 800 dosis de cocaïna i més d'un quilo i mig d'haixix, amb un valor al mercat il·legal de 18.000 euros.

La banda de traficants de drogues actuava als voltants del carrer Alfons el Magnànim del barri del Besòs i, en concret, en un bloc de pisos conegut pels toxicòmans com el Magnànim.

La policia no descarta realitzar noves detencions en els pròxims dies en relació amb aquesta xarxa de traficants de drogues, ja que es mantindrà la vigilància al barri del Besòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.