Societat

Un mort i un ferit d'arma blanca en dues baralles al Poblenou

SUCCESSOS

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge a la matinada quatre persones acusades de matar un home amb un ganivet en una baralla al barri del Poblenou de Barcelona. La víctima ha estat evacuada ràpidament a l'hospital però ha mort al cap de poca estona. Els arrestats són veïns de Sant Adrià de Besòs i tenen entre 21 i 32 anys.

Els fets han passat al voltant de dos quarts de quatre. Gairebé a la mateixa hora i en el mateix barri, han ferit un altre home amb un ganivet. Segons les primeres investigacions, els responsables d'aquesta segona agressió serien també els quatre arrestats. Per tot plegat, se'ls acusa d'un delicte d'homicidi i un de lesions.

Els arrestats, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià de Besòs, són Jordi Ll. C., de 22 anys, Francisco P.C., de 21 anys, José Miguel P. A., de 32 anys i Francisco Miguel L.A., de 27 anys.

Les primeres investigacions sobre els dos casos han permès determinar que les dues agressions havien estat protagonitzades per les mateixes persones. Els mossos han muntat un dispositiu que poc després ha permès localitzar, identificar i detenir els presumptes responsables a Sant Adrià de Besòs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.