Societat

Detenen el presumpte autor material de la mort de diumenge en una baralla a l'Hospitalet

Successos

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la nit el presumpte autor material de les punyalades que van acabar amb la vida d'un bolivià de 53 anys durant una baralla multitudinària diumenge a l'Hospitalet de Llobregat.

El detingut és Joffre Armando C., de 23 anys i nacionalitat equatoriana, i va ser localitzat a Sant Adrià de Besòs.

Dilluns, els Mossos i la Policia Nacional van detenir a l'aeroport de Barcelona set implicats en la mort, dos dels quals ja han ingressat a la presó per un delicte d'homicidi.

Els detinguts van ser sis equatorians i un hondureny, que van ser trobats després d'un ampli dispositiu conjunt iniciat a Badalona (Barcelonès) i conclòs a la Terminal B de l'aeroport del Prat, on els dos equatorians suposadament implicats en el crim havien d'agafar un vol en direcció al seu país.

Els altres cinc detinguts ho van ser en qualitat d'encobridors, ja que els haurien ajudat a sortir d'Espanya, i després van quedar en llibertat. A l'operació policial també es van intervenir tres vehicles i diversos objectes.

La víctima mortal va ser un bolivià de 53 anys, i dos acompanyants van quedar ferits.

L'agressió va ocórrer entre l'avinguda Carrilet i la Rambla Just Oliveras a primera hora del matí de diumenge en el marc d'una baralla multitudinària en què va participar un grup de persones de diferents edats i que va acabar a l'estació de la línia 1 del metro i de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) d'Avinguda Carrilet.

El mort va ser traslladat a l'Hospital de Bellvitge pels Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM), on va morir per la gravetat de les ferides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.