Societat

Dos detinguts més per intentar violar una menor a Tarragona mentre ho gravaven amb el mòbil

Els Mossos d'Esquadra han detingut en les últimes hores dos joves més, que eleven a quatre els arrestats per l'agressió sexual d'una menor a Tarragona, que pel que sembla va patir un intent de violació per part d'un noi mentre que un altre filmava l'atac amb el telèfon mòbil. Els detinguts passaran aquest dijous a disposició judicial.

Segons han informat aquest dijous els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec del cas després que les dues primeres detencions les practiqués la policia local, en les últimes hores s'han arrestat dos joves més per la seva suposada vinculació amb els fets.

Els dos primers joves detinguts estan acusats d'assaltar sexualment una jove el dia 28 a la matinada al port esportiu de Tarragona.

La Guàrdia Urbana de Tarragona va arrestar aquests dos joves després que, presumptament, un d'ells agredís sexualment la noia, de nacionalitat marroquina, mentre l'altre gravava l'atac amb el telèfon mòbil, encara que la violació no es va arribar a consumar per la ràpida actuació policial.

El presumpte autor de l'agressió és un jove de nacionalitat equatoriana, mentre que el responsable de la gravació és de nacionalitat espanyola, segons han informat les mateixes fonts, que han situat l'edat dels detinguts entre els 20 i els 24 anys.

De moment, es desconeix l'edat i el grau d'implicació en els fets dels dos últims detinguts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.