Societat

Ordenen empresonar el violador que va fer filmar l'agressió

El jutge ha ordenat empresonar preventivament el presumpte violador detingut per l'agressió filmada amb un telèfon mòbil al port esportiu de Tarragona. Els altres tres detinguts en relació a aquest cas han quedat en llibertat provisional i hauran de comparèixer setmanalment al jutjat.

Els quatre detinguts han declarat al jutjat d'instrucció número tres de Tarragona, encara que les diligències del cas les tramitarà el jutjat número dos, que estava de guàrdia quan van passar els fets, aquest dimarts a la matinada.

El jutge ha decretat presó preventiva per un delicte d'agressió sexual per a David Alexander R.A., de 31 anys i de nacionalitat equatoriana.

El segon acusat, Sergio D.C., de 19 anys i nacionalitat espanyola, que, presumptament, va ser qui va gravar l'atac contra la jove, està en llibertat amb càrrecs i haurà de comparèixer cada setmana davant del jutge.

El magistrat ha adoptat la mateixa mesura per als altres dos detinguts amb relació a aquest cas Félix Arizmendi P.G. i Vasile K., de qui, fins ara, no ha transcendit la seva edat, nacionalitat ni el seu grau d'implicació en aquest cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.