Societat

Un terratrèmol de 5,7 graus sacseja Ciutat de Mèxic

El sisme, que se suma a la situació d'alerta pel brot de grip porcina, no hauria causat danys humans segons le sprimeres informacions

Un sisme de 5,7 graus a l'escala oberta de Richter ha sacsejat aquest dilluns la capital mexicana i ha provocat el pànic entre la població en uns moments en que es viu una alerta sanitària pel brot de grip porcina que hauria acabat ja amb la vida de 149 persones. Pel que fa al terratrèmol, pel moment es desconeix si ha causat danys personals o materials.

Una font del Servei Sismològic Nacional ha informat de la magnitud del sisme i ha aclarit que l'epicentre s'ha detectat a les costes de l'Estat de Guerrero, al sud del país. El moviment de terres s'ha pogut sentir en la roda de premsa en què el ministre de Salut, José Ángel Córdova, donava l'últim informe sobre la situació sanitària i ha obligat també a suspendre operacions durant uns minuts a l'aeroport internacional de la capital.

Fonts de Protecció Civil de la Ciutat de Mèxic han indicat que "no hi ha informes de danys personals ni materials", tot i que molts veïns de la capital han sortit dels edificis on es trobaven, espantats pel sacseig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.