Societat

El Facebook celebra cinc anys

Tecnologia

La xarxa social Facebook ha celebrat el 5è aniversari de la seva creació amb 150 milions d'usuaris a tot el món, segons ha informat l'empresa fundada per Mark Zuckerberg, un exestudiant d'enginyeria informàtica de Harvard.

Al seu blog, Zuckerberg agraeix als usuaris el seu suport a la xarxa social i assegura que "sense les connexions que es fan entre la gent" els productes creats per ell i el seu equip "no tindrien gaire sentit". "Facebook és, en gran part, el producte de qui l'utilitza", ha afirmat.

Zuckerberg, nord-americà de 24 anys, assenyala que fa cinc anys la majoria de la gent "no pensava a compartir online la seva identitat real". Una situació inicial que va canviar amb l'arribada del Facebook, que "ha ofert un entorn fiable i segur per interactuar a la xarxa i ha fet que milers de persones se sentin còmodes parlant de sí mateixes".

Actualment, cada usuari de Facebook té una mitjana de 120 amics agregats al seu perfil, al voltant de 15 milions de persones actualitzen el seu estatus almenys una vegada al dia, i es pugen al sistema més de 850 milions de fotografies al mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.