Societat

El Prat intenta recuperar la normalitat després del tancament de Barajas que ha provocat un tap

L'aeroport del Prat intenta recuperar la normalitat aquest divendres a la nit després que el tancament de sis hores de Barajas hagi provocat un tap que ha afectat un centenar de vols que havien de sortir de Barcelona, ja que la majoria de vols transcontinentals fan escala a Madrid.

Cap a les vuit del vespre han sortit tres dels vols previstos per a aquest divendres amb destinació a Barajas, els primers des de mig matí. Un d'aquests tan sols hi farà escala, ja que es tracta d'un trajecte internacional. Pel que fa al trajecte invers, segons han informat fonts de l'aeroport del Prat, a dos quarts de set de la tarda ha arribat el primer vol procedent de la capital de Madrid.

L'aeroport de Barajas ha estat unes sis hores tancat al trànsit aeri a causa del temporal de neu que afecta part de la península Ibèrica. En total, hi havia 132 vols programats des del Prat –64 arribades i 68 sortides– cap a Madrid, tot i que les companyies aèries intenten ara fusionar els vols per restablir la normalitat tant aviat com sigui possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.