Societat

Barajas funciona a mig gas i El Prat recupera la normalitat

La normalitat ha tornat a l'aeroport català després que ahir es veiés afectat pels problemes causats pel temporal a Barajas. Vols cancel·lats que no podien sortir a Madrid i altres vols que van aterrar a Barcelona desviats del seu trajecte, van provocar el caos a El Prat. Avui però, l'aeroport opera amb total normalitat i no hi ha previstes cancel·lacions de vols.

A la capital espanyola, tot i que comença a recuperar-se la normalitat, encara s'opera només en dues de les quatre terminals. S'han programat 985 vols per avui, tot i que milers de passatgers continuen esperant la sortida dels seus vols després que ahir es cancel·lessin totes les operacions durant cinc hores a causa de la neu. Molts d'ells encara no saben a quina hora volaran, ni tan sols si podrà ser avui. Segons AENA, l'aeroport ha reduït a 39 el nombre de vols aterrats per hora, quan la capacitat normal és de 49.

Aquesta matinada, els passatgers que s'han quedat a la terminal s'han trobat amb temperatures de 6 graus sota zero, i els avions han de sotmetre's ara a una operació de desgel per poder posar-se en marxa. El nerviosisme i la manca d'informació per part d'AENA i les companyies ha fet que molts passatgers hagin protestat davant els mostradors. Durant el dia d'avui es farà el repartiment de milers de maletes de vols cancel·lats.


 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.