Societat

Autobusos de la campanya d'E-Cristians no surten per "problemes tècnics"

Publicitat

Dos dels tres autobusos contractats per E-Cristians per a la difusió de la seva campanya publicitària que utilitzava una frase de Mahatma Gandhi sobre l'existència de Déu no han sortit avui per "problemes tècnics", segons han confirmat fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

L'entitat tenia contractada publicitat en autobusos de la línia 6, 14 i 17, però només ha pogut circular amb normalitat el de la línia 17 –que uneix la Barceloneta amb l'avinguda Jordà– perquè el 6 ha registrat problemes tècnics, i ha hagut de ser substituït, i el 14 "ha tingut problemes per encaixar la publicitat".

TMB ha treballat durant el dia per reparar les dificultats tècniques, però ha assenyalat que aquests busos previsiblement no podran circular fins demà, des de les 06.00 hores fins al final del seu servei. En aquest sentit, la companyia ha assegurat que complirà amb el contracte que preveu que la campanya duri 14 dies, que començaran a computar des del començament de la difusió dels anuncis.

Aquesta campanya, en català i castellà, comença una setmana després de la impulsada per Ateus de Catalunya i la Unió de Lliurepensadors de Catalunya amb l'eslògan 'Probablement Déu no existeix. Deixa de preocupar-te i gaudeix de la vida', que des de dilluns passat circula per les línies 14 i 41 de TMB.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.