Societat

E-Cristians demana diners als feligresos per contractar publicitat als autobusos

Religió

E-Cristians ha sol·licitat als feligresos aportacions econòmiques per poder dur a terme diverses campanyes de publicitat a favor de Déu als autobusos urbans de Barcelona, València i Madrid.

Per mitjà d'un comunicat, aquesta organització d'entitats que promou la presència del cristianisme en la vida pública ha defensat la necessitat de fer la campanya ja que es tracta d'una "bona ocasió per fer arribar a la plaça pública el testimoni de Déu i el seu amor, perquè aquest esforç és també una manera de donar testimoni". Així, l'entitat ha demanat als feligresos que facen les seves aportaciuons econòmiques"petites o grans", per a fer possible "que aquesta iniciativa s'estengui i perduri".

Des de principis d'aquesta setmana circulen per la ciutat de Barcelona dos vehicles de TMB amb l'eslògan 'Probablement Déu no existeix. Deixa de preocupar-te i gaudeix de la vida'. E-Cristians, així com altres associacions cristianes, han propossat diverses campanyes de resposta a la publicitat ateïsta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.